Reminder: please use the Amazon affiliate links to help us keep the lights on!

Report broken stuff here

Discuss site matters here

Moderators: FishPants, ooRip

User avatar
Moliere
Posts: 11532
Joined: Sun Sep 03, 2006 10:57 am
Location: Walking through a desert land

Re: Report broken stuff here

Post by Moliere » Fri Mar 23, 2018 6:04 pm

Sudo make me an admin. I will fix it. :wink:
"The world is suffering more today from the good people who want to mind other men's business than it is from the bad people who are willing to let everybody look after their own individual affairs." - Clarence Darrow

User avatar
Kraken
Posts: 32173
Joined: Tue Oct 12, 2004 11:59 pm
Location: The Hub of the Universe
Contact:
Kraken’s avatar
Offline

Re: Report broken stuff here

Post by Kraken » Fri Mar 30, 2018 10:30 am

Can't access my private messages.
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Disk full (/var/tmp/#sql_619_0); waiting for someone to free some space... [1021]

An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.

User avatar
Isgrimnur
Posts: 55423
Joined: Sun Oct 15, 2006 12:29 am
Location: Dallas, TX
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Isgrimnur » Fri Mar 30, 2018 10:32 am

Same.
Silver - 4k

Lock up the women and hide the fried chicken!

User avatar
Punisher
Posts: 2130
Joined: Thu Mar 24, 2005 12:05 pm

Re: Report broken stuff here

Post by Punisher » Fri Mar 30, 2018 10:46 am

Ditto...

Also, my car is making funny noises. not sure if it's related, but seems too coincidental
All yourLightning Bolts are Belong to Us

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Sun Apr 01, 2018 8:00 am

Kraken wrote:
Fri Mar 30, 2018 10:30 am
Can't access my private messages.
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Disk full (/var/tmp/#sql_619_0); waiting for someone to free some space... [1021]

An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
I had a backup script that wasn't cleaning up after itself (like my dog..). Should be ok now?
No.

User avatar
Kraken
Posts: 32173
Joined: Tue Oct 12, 2004 11:59 pm
Location: The Hub of the Universe
Contact:
Kraken’s avatar
Offline

Re: Report broken stuff here

Post by Kraken » Sun Apr 01, 2018 3:19 pm

Fine now, thanks.

User avatar
Pyperkub
Posts: 17756
Joined: Mon Dec 13, 2004 5:07 pm
Location: NC- that's Northern California
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Pyperkub » Thu Apr 12, 2018 1:57 pm

Any way to get tweets fixed in Black? Maybe the theme has been updated?

They just say "Loading Tweet" and I have to actually follow the link to see what it is.
There are three ways to not tell the truth: lies, damned lies, and statistics.

User avatar
Blackhawk
Posts: 24503
Joined: Tue Oct 12, 2004 9:48 pm
Location: Southwest Indiana
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Blackhawk » Thu Apr 12, 2018 2:13 pm

Usually that is caused by privacy/ad/script software. Ublock Origin was doing to me until I whitelisted OO.
[This space left intentionally blank.]

User avatar
Pyperkub
Posts: 17756
Joined: Mon Dec 13, 2004 5:07 pm
Location: NC- that's Northern California
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Pyperkub » Thu Apr 12, 2018 3:18 pm

Blackhawk wrote:
Thu Apr 12, 2018 2:13 pm
Usually that is caused by privacy/ad/script software. Ublock Origin was doing to me until I whitelisted OO.
I disabled Ublock Origin and I still have the issue. Maybe https everywhere too?

Nope - it was Disconnect. Man, Twitter does a sh*tload of tracking with the embedded tweets...
There are three ways to not tell the truth: lies, damned lies, and statistics.

User avatar
Sepiche
Posts: 7415
Joined: Mon Feb 21, 2005 12:00 pm
Location: Olathe, KS
Sepiche’s avatar
Offline

Re: Report broken stuff here

Post by Sepiche » Sat Apr 28, 2018 2:15 pm

Kudos on moving the site over to secure, but just FYI, it looks like the favicon.ico file is still being served up insecure.

Probably just needs the path updated to https:

Code: Select all

Mixed Content: The page at 'https://www.octopusoverlords.com/forum/posting.php?mode=reply&f=10&t=94939' was loaded over HTTPS, but requested an insecure favicon 'http://www.octopusoverlords.com/favicon.ico'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Tue May 15, 2018 3:38 pm

Thanks I will make a note of it.. I've been dodging updating the board for awhile and I think I need to bite the bullet and just get it done; I'll try and find where it's serving that up insecure when using https.
No.

User avatar
Blackhawk
Posts: 24503
Joined: Tue Oct 12, 2004 9:48 pm
Location: Southwest Indiana
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Blackhawk » Tue May 15, 2018 4:13 pm

Multiple people on Facebook are reporting the site is giving them a blank page, all within the last ten minutes.
[This space left intentionally blank.]

User avatar
Blackhawk
Posts: 24503
Joined: Tue Oct 12, 2004 9:48 pm
Location: Southwest Indiana
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Blackhawk » Tue May 15, 2018 4:17 pm

Conveying on the behalf of others:
If it matters. IE says page unreachable. Firefox displays an empty page. Chrome says Error 500. Pings and tracerts all work great.

That's why my second thought was firewall rule change when Marty said it was just me.
/edit - JeffV says, in Chrome:
This page isn’t working
www.octopusoverlords.com is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500
[This space left intentionally blank.]

User avatar
hentzau
Posts: 13208
Joined: Thu Oct 21, 2004 11:06 am
Location: Castle Zenda, Ruritania
Hentzau’s avatar
Offline

Re: Report broken stuff here

Post by hentzau » Tue May 15, 2018 4:23 pm

I'm able to get to it just fine from Chrome and Safari, so...there.
"Women are naturally secretive, and they like to do their own secreting." - Sherlock Holmes, A Scandal in Bohemia

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Tue May 15, 2018 4:23 pm

Ok well I did just do a massive update.. Let me go investigate.
No.

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Tue May 15, 2018 4:24 pm

I just did an httpd restart. Did that help?
No.

User avatar
Blackhawk
Posts: 24503
Joined: Tue Oct 12, 2004 9:48 pm
Location: Southwest Indiana
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Blackhawk » Tue May 15, 2018 4:25 pm

FishPants wrote:
Tue May 15, 2018 4:24 pm
I just did an httpd restart. Did that help?
Conveyed. I'll let you know if they respond.
[This space left intentionally blank.]

User avatar
Lassr
Posts: 14784
Joined: Wed Oct 13, 2004 10:51 am
Location: Rocket City (AL)
Contact:
Lassr’s avatar
Online

Re: Report broken stuff here

Post by Lassr » Tue May 15, 2018 4:28 pm

Firefox works for me but just tried Chrome and it gave me the Error 500.
The only reason people get lost in thought is because it's unfamiliar territory.

User avatar
Blackhawk
Posts: 24503
Joined: Tue Oct 12, 2004 9:48 pm
Location: Southwest Indiana
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Blackhawk » Tue May 15, 2018 4:28 pm

Blackhawk wrote:
Tue May 15, 2018 4:25 pm
FishPants wrote:
Tue May 15, 2018 4:24 pm
I just did an httpd restart. Did that help?
Conveyed. I'll let you know if they respond.
One said, "Nope."

Another said,

Again, if it matters. Purged history in IE 11 then went to octopusoverlords.com

Info icon
The website cannot display the page

HTTP 500

Most likely causes:
•The website is under maintenance.
•The website has a programming error.

What you can try:

Refresh the page.

Go back to the previous page.

More information More information

This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.

For more information about HTTP errors, see Help.

...

on [redacted's] post, to avoid DNS, went to 142.44.139.5 and was redirected to 142.44.139.5/forum. Same problelm.
[This space left intentionally blank.]

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Tue May 15, 2018 4:28 pm

Ok I can replicate this in safari.. WTF.
No.

User avatar
Blackhawk
Posts: 24503
Joined: Tue Oct 12, 2004 9:48 pm
Location: Southwest Indiana
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Blackhawk » Tue May 15, 2018 4:30 pm

Conveyed, "WTF?"
[This space left intentionally blank.]

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Tue May 15, 2018 4:33 pm

Fixed was the cleantalk plugin. I need to do some homework on this. Should be working now.
No.

User avatar
Lassr
Posts: 14784
Joined: Wed Oct 13, 2004 10:51 am
Location: Rocket City (AL)
Contact:
Lassr’s avatar
Online

Re: Report broken stuff here

Post by Lassr » Tue May 15, 2018 4:34 pm

FishPants wrote:
Tue May 15, 2018 4:33 pm
Fixed was the cleantalk plugin. I need to do some homework on this. Should be working now.
Yep, Chrome now works.
The only reason people get lost in thought is because it's unfamiliar territory.

User avatar
Vorret
Posts: 9353
Joined: Mon Oct 15, 2007 7:37 pm
Location: Drummondville, QC

Re: Report broken stuff here

Post by Vorret » Tue May 15, 2018 4:38 pm

yeah back in ! thanks FP
Isgrimnur wrote:
His name makes me think of a small, burrowing rodent anyway.

User avatar
Blackhawk
Posts: 24503
Joined: Tue Oct 12, 2004 9:48 pm
Location: Southwest Indiana
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Blackhawk » Tue May 15, 2018 4:38 pm

The funny thing is that I was posting all that from Chrome. Plugin/security incompatibility, perhaps?
[This space left intentionally blank.]

User avatar
LordMortis
Posts: 58818
Joined: Tue Oct 12, 2004 11:26 pm

Re: Report broken stuff here

Post by LordMortis » Tue May 15, 2018 4:40 pm

Thank you! Thank you! :wub:

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Tue May 15, 2018 5:17 pm

I am going to muck with this plugin a bit, don't be surprised if something breaks momentarily.
No.

User avatar
JetFred
Posts: 4032
Joined: Fri Oct 15, 2004 11:26 am
Location: In an open field west of a white house

Re: Report broken stuff here

Post by JetFred » Tue May 15, 2018 11:56 pm

Only thing I see wrong in Black is that the Steam profile box is wider than the column it's in. That bugs me but it works. Thanks!
I have but one advocate.

User avatar
Rip
Posts: 26765
Joined: Tue Oct 12, 2004 9:34 pm
Location: Cajun Country!
Contact:
Rip’s avatar
Online

Re: Report broken stuff here

Post by Rip » Wed May 16, 2018 12:04 am

JetFred wrote:
Tue May 15, 2018 11:56 pm
Only thing I see wrong in Black is that the Steam profile box is wider than the column it's in. That bugs me but it works. Thanks!
I hadn't noticed, but now that you told me I can't stop noticing it.


Thanks JetFred!

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Wed May 16, 2018 7:58 am

Blackhawk wrote:
Tue May 15, 2018 4:30 pm
Conveyed, "WTF?"
I turned the plugin back on, and had the problem once after disabling the old anti spam module.. Did a re-enable and it worked again, disabled again and it seems fine on my side.

Please report if the site goes blank for some people again, I'm a little cautious as I didn't change much to warrant a "fix".
No.

User avatar
pr0ner
Posts: 13051
Joined: Mon Dec 06, 2004 3:00 pm
Location: Northern Virginia, VA
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by pr0ner » Wed May 16, 2018 8:45 am

There are some terrible formatting issues when viewing the site on a mobile browser (specifically on my phone).

I'm particular, last post date/times overlap with thread page numbers on each subforum page.
Hodor.

User avatar
Blackhawk
Posts: 24503
Joined: Tue Oct 12, 2004 9:48 pm
Location: Southwest Indiana
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Blackhawk » Tue May 22, 2018 3:28 pm

Advanced search doesn't seem to be working for me at all. I can search in the front page search box, but if I go into the advanced search, I just get a blank page - no results, no 'too short', no 'nothing found.'

Chrome and Digi DarkBlue.
[This space left intentionally blank.]

User avatar
Isgrimnur
Posts: 55423
Joined: Sun Oct 15, 2006 12:29 am
Location: Dallas, TX
Contact:

Re: Report broken stuff here

Post by Isgrimnur » Thu May 24, 2018 10:41 am

Busted for me, as well.
Silver - 4k

Lock up the women and hide the fried chicken!

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Thu May 24, 2018 10:44 am

Yeah no error in the logs either which makes it hard to figure out wtf. I think in the fall when this server comes up for renewal (well late summer really) I am going to move to a cheaper option within the same provider (SoYouStart vs OVH -- it's OVH, but at a reduced support tier and older hardware -- costs are about 50% less) and convert to MyBB. PhpBB has run it's course I think, there does not appear to be much support for it from an extension perspective (Under phpbb 3.2) and the forum support staff are neckbearded edgelord assholes.
No.

User avatar
MonkeyFinger
Posts: 2709
Joined: Thu Dec 30, 2004 10:23 pm
Location: South of Denver

Re: Report broken stuff here

Post by MonkeyFinger » Thu May 24, 2018 8:41 pm

This was a new one for me today:

Fatal error: Maximum execution time of 1 second exceeded in /home/octopusoverlords/public_html/forum/vendor/s9e/text-formatter/src/Configurator.php on line 7080
-mf

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Fri May 25, 2018 7:51 am

Search should be fixed, along with a number of other errors. CleanTalk plugin was the culprit; not sure why yet. Ticket opened with them, but it seems like this thing might not be as good as we thought it was.
No.

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4311
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Loading…

Re: Report broken stuff here

Post by FishPants » Fri May 25, 2018 8:16 am

Reinstalled the cleantalk plugin on the latest version from GIT and it seemed to work ok. Let me know if anything is borked.
No.

User avatar
Holman
Posts: 18685
Joined: Sun Oct 24, 2004 8:00 pm
Location: Approximately Wissahickon

Re: Report broken stuff here

Post by Holman » Sat May 26, 2018 7:04 pm

I would swear I had figured out how to read the site with names and avatars on the left, but I forget what I changed.

Now they're back on the right, and reading the page gives me whiplash. Can someone tell me again what setting to use to get everyone over on the left?

User avatar
TheMix
Posts: 6692
Joined: Thu Oct 14, 2004 5:19 pm
Location: Broomfield, Colorado
TheMix’s avatar
Online

Re: Report broken stuff here

Post by TheMix » Sat May 26, 2018 7:08 pm

I think it depends on which style you are using. The names and avatars are on the left in Black.
Isgrimnur - Facebook makes you hate your friends and family. LinkedIn makes you hate you co-workers. NextDoor makes you hate your neighbors.

User avatar
Anonymous Bosch
Posts: 6909
Joined: Thu Oct 14, 2004 6:09 pm
Location: Northern California [originally from the UK]

Re: Report broken stuff here

Post by Anonymous Bosch » Sat May 26, 2018 7:10 pm

Holman wrote:
Sat May 26, 2018 7:04 pm
I would swear I had figured out how to read the site with names and avatars on the left, but I forget what I changed.

Now they're back on the right, and reading the page gives me whiplash. Can someone tell me again what setting to use to get everyone over on the left?
Switch to a different board style:

User Control Panel > Board preferences > My board style
"Under democracy one party always devotes its chief energies to trying to prove that the other party is unfit to rule - and both commonly succeed, and are right." -- H. L. Mencken

Post Reply