Amazon has whacked our affiliate account. Hosting Donations/Commitments $2063 of $1920 (Sept 13/18). In Hand $1466 (Lump sum payments minus paypal graft). Paypal Donation Link Here

On the temp server.. IF you're seeing this..

Discuss site matters here

Moderators: FishPants, ooRip

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4341
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Offline

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by FishPants » Wed May 10, 2017 8:06 am

dbt1949 wrote:Everything in OO seems to be loading slowly for me. The rest of the internet is normal.
That's due to the sql load of the database clone, it's a bitch that I have to do a raw import with all the safety checks (otherwise this db could become corrupt).

I've learned to really hate MySQL. So inefficient on bulk imports.


Sent from my iPhone using Tapatalk
No.

User avatar
Grifman
Posts: 17843
Joined: Wed Oct 13, 2004 7:17 pm

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by Grifman » Wed May 10, 2017 8:44 am

So, sorry, but that explanation didn't mean anything to me :)

So, is this slowness going away? Is there fix for it? Those I think are the real questions :)
Tolerance is the virtue of the man without convictions. – G.K. Chesterton

User avatar
Zaxxon
Forum Moderator
Posts: 21329
Joined: Wed Oct 13, 2004 12:11 am
Location: Surrounded by Mountains

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by Zaxxon » Wed May 10, 2017 8:52 am

Yes.

User avatar
TheMix
Posts: 6994
Joined: Thu Oct 14, 2004 5:19 pm
Location: Broomfield, Colorado
TheMix’s avatar
Snooze

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by TheMix » Wed May 10, 2017 9:04 am

I've noticed that threads with large post counts load very slowly. Mostly the smaller ones still load quickly.
Isgrimnur - Facebook makes you hate your friends and family. LinkedIn makes you hate you co-workers. NextDoor makes you hate your neighbors.

User avatar
GreenGoo
Posts: 39085
Joined: Thu Oct 14, 2004 10:46 pm
Location: Ottawa, ON

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by GreenGoo » Wed May 10, 2017 12:12 pm

FishPants wrote:
dbt1949 wrote:Everything in OO seems to be loading slowly for me. The rest of the internet is normal.
That's due to the sql load of the database clone, it's a bitch that I have to do a raw import with all the safety checks (otherwise this db could become corrupt).

I've learned to really hate MySQL. So inefficient on bulk imports.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ah. Ignore my comment in the other thread then, since you are aware.

PostgreSQL is really making headway and seems to be the free database of choice now, with MySQL falling out of favour due to technical limitations.

User avatar
FishPants
Server WhOOre
Posts: 4341
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:38 pm
Location: Canada
fishpants’s avatar
Offline

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by FishPants » Fri May 12, 2017 7:53 am

Zaxxon wrote:Still not working on Android for me. Network error. I've tried removing the OO subscription and re-adding, logging out of Tapatalk then re-adding, and clearing data completely on Tapatalk (ie reinstalling), then re-adding OO. Same behavior regardless. Have rebooted phone for effect, too.
Ok Tapatalk responded and they think they found the bug -- they want someone to test with this APK file:

Found here.

Let me know if it works, I'm putting the board back to https so you can download and test.
No.

User avatar
Zaxxon
Forum Moderator
Posts: 21329
Joined: Wed Oct 13, 2004 12:11 am
Location: Surrounded by Mountains

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by Zaxxon » Fri May 12, 2017 8:08 am

Confirmed. It was broken again when you switched back to https. I installed the beta update and now I'm in. Thanks for your work!

User avatar
Enough
Posts: 14025
Joined: Tue Oct 12, 2004 11:05 pm
Location: Serendipity
Contact:

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by Enough » Tue May 16, 2017 2:08 pm

Zaxxon wrote:Confirmed. It was broken again when you switched back to https. I installed the beta update and now I'm in. Thanks for your work!
Seconded!
My blog (mostly photos): Fort Ephemera - My Flickr Photostream

“You only get one sunrise and one sunset a day, and you only get so many days on the planet. A good photographer does the math and doesn’t waste either.” ―Galen Rowell

User avatar
tjg_marantz
Posts: 14513
Joined: Fri Oct 15, 2004 12:54 pm
Location: Queen City, SK

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by tjg_marantz » Tue May 16, 2017 9:07 pm

Whee!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Home of the Akimbo AWPs

User avatar
tjg_marantz
Posts: 14513
Joined: Fri Oct 15, 2004 12:54 pm
Location: Queen City, SK

Re: On the temp server.. IF you're seeing this..

Post by tjg_marantz » Sun Jul 09, 2017 9:26 pm

The Dropbox link is dead. Any chance you can post it again?
Home of the Akimbo AWPs

Post Reply